El CF Gandia buscará en el Clariano el campeonato de Liga (Dom 24 – 18.00h)

Torna la lliga després de la setmana de pasqua. I torna amb un gran partit front a l’Ontinyent 1931. L’equip visita el Clariano per a enfrontar-se al segon classificat.

Els de la Vall d’Albaida, dels últims cinc partits, sols han aconseguit una victòria, aquesta va ser front al CD Dénia. Tres derrotes, que els han fet que estiguen a nou punts dels nostres, i tan sols a cinc punts per damunt del tercer.

Abans de la setmana de descans, l’equip ontinyentí va traure un empat a Xàbia en l’últim sospir, que encara el fa lluitar per aconseguir la lliga i sumar per a no tindre més prop al CF La Nucia B.

*Partit primera volta*

El partit en el Guillermo Olagüe va ser de més categoria. La primera meitat va estar molt igualada entre els dos equips. De fet, va acabar 1 a 1.

Primer es va avançar el conjunt visitant, però vam saber reaccionar i abans del descans, Salva Martí va fer l’empat.

El segon temps començava de la millor manera. L’Ontinyent, al minut de reiniciar el partit, es quedava amb un home menys.

No era l’única bona notícia de l’inici, als cinc minuts, Gorxa agafava una pilota a la frontal de l’àrea i la ficava a l’escaire visitant. Després del gol, l’Ontinyent 1931 va apretar en busca de l’empat, però el gol no va arribar.

Aquest diumenge es viurà un partit paregut al d’aquella vesprada a l’Olagüe. Un partit que sembla més de promoció que de lliga. Un partit per a gaudir i on podem aconseguir la lliga. Vos esperem a tots i a totes en el Clariano.