EL CF GANDIA BUSCARÁ UNA NUEVA VICTORIA FRENTE AL CE LA FONT

Quinta jornada per als xics de Lauro Techeira. Aquest cap de setmana, els blanc-i-blaus, viatgen a “La Plana”. Allí ens espera el CE La Font d’en Carròs, equip nou en la categoria.

Els “cabuts” després de fer un increíble final de temporada pasada, van conseguir l’ascens a la Regional Preferent. Els dirigits per Alberto Gregori van fer uns playoffs on sols van sumar de tres en tres i la diferència, que era d’onze punts, la van retallar fins guanyar la lliga. 

Enguany han aconseguit reforçar l’equip amb xics que saben el que es jugar en la categoria, a més de mantindre un gran nombre de gent q va pujar l’any anterior.

Els de “La Plana” arriben al partit penúltims, amb un sol punt, aconseguit front al CF La Nucia B en la primera jornada de lliga. La resta de partits s’ha vist superat per grans equips de la categoría, com són la UE Tavernes, l’Ontinyent 1931 i el CD Jávea. 

Per altra banda, el CF Gandia arriba amb bona ratxa, dos victòries consecutives després de perdre en l’Olagüe front al CE Pedreguer. Pel que serà un gran derbi el que es podrà gaudir aquest diumenge.

*Últim enfrontament*

La temporada 19/20, abans del paró per la pandèmia, els dos clubs saforencs s’enfrontaren a “La Plana” amb un resultat final de 0 a 1 per als de Gandia.

Jorge Díaz va marcar el gol de la victòria al minut 18. Els gandians van saber aguantar als locals i van aconseguir els tres punts. Eixe temporada, l’equip que dirigia Chesa, va ascendir a Regional Preferent.

About The Author