El CF Gandia cae con un gol polémico ante el UD Castellonense (1-0)

Arribava el que tots volíem. Arribava el play-off. L’equip viatjava a Castelló de la Ribera per a enfrontar-se a l’UD Castellonense.

El partit començava amb el nostre equip un poc dubitatiu. Els nervis es notaven dins del camp. En canvi, els locals, més experimentats, sabien on portar el partit. Molts colps i moltes interrupcions per a no deixar entrar en joc als nostres.

La primera part no va hi hauré molt que comentar. Mallol i Ximo van tindre les més clares al final dels primers quaranta-cinc minuts, però sense saber com era el porter blanc-i-negre.

Als cinc minuts de començar el segon temps i, després d’un fora de joc claríssim, els locals feien el primer de la vesprada. Sense entendre molt bé la raó, cap dels àrbitres va anul·lar el gol. En aquesta acció, Siscar va ser expulsat per anar a recriminar el que havia passat.

Amb un menys i el marcador en contra, l’equip no va baixar els braços. Continuava buscant l’empat per a igualar la eliminatòria.

En els últims minuts d’encontre, Gorxa tenia una clara ocasió, però el baló li pegava al cos del defensa. I en l’última jugada de partit, el defensa central, li pegava a Mauro dins de l’àrea i de nou, sense entendre la raó, cap àrbitre assenyalava els onze metres.

Partit d’anada perdut per un gol de diferència i tot per decidir al Guillermo Olagüe, on vos esperem a tots i a totes per a portar a l’equip a la final de Quart.

About The Author