El CF Gandia cau per la mínima davant l’Atletic Benidorm (1-0)

Bona vesprada de febrer per a visitar Benidorm. L’equip arribava al partit després de deu victòries consecutives, buscant una nova front al colista, l’Atlètic Benidorm.

El partit començava dominat pels nostres jugadors. Els benidormers esperaven arrere i amb balons llargs crear perill, però la defensa estava molt sòlida.

Al minut 20, un bon centro, deixava al davanter local sol dins l’àrea. No va fallar. La seua rematada, posava el 1 a 0.

A partir d’ací, el partit va ser del CF Gandia. El domini del baló i les ocasions.

Guerrero, Saugar, Bertó per partida doble, tingueren en les seues botes i caps, l’empat del partit. La pilota no val voler entrar en els primers quaranta cinc minuts i s’arribava amb victòria local.

Si en la primera part l’equip va fer mèrits per anar per davant en el marcador, el segon temps va ser pràcticament igual.

Els nostres van buscar l’empat, però de vegades el travesser i altres vegades la mala fortuna, no van poder conseguir el punt.

L’Atlètic Benidorm, menys en els últims minuts, on ja estàvem dalt i buscavem el gol, no va arribar a la meta de Pablo Coronado.

Derrota que et deixa amb mal sabor després de vore que van merèixer més. Proper partit es al Guillermo Olagüe, un derbi front a la Font.