EL CF GANDIA DEFIENDE EL LIDERATO EN EL GUILLERMO OLAGÜE ANTE EL ONTINYENT 1931 CF (DOM 28 – 17.00H)

Nova jornada per als xics d’Adrián Ferrandis. Aquesta vegada rebem al Ontinyent 1931 com a líders de la categoria, i el nostre rival com a segon, a tan sols un punt del no stre equip.

El conjunt de Roberto Bas porta quatre partits sense perdre i puntuant front als equips de dalt de la lliga, el que ha provocat que siguen el segon millor equip en aquest moment.

Els de la Vall d’Albaida tenen al màxim golejador de la categoria, el davanter murcià Matias Aquino, que porta 13 gols en onze jornades disputades. Jugador a tindre molt en compte.

La ciutat d’Ontinyent sempre ha gaudit de grans equips en grans categories, i aquest club ve amb molt bona dinàmica i amb ganes de pujar de categoria. L’any passat van aconseguir ascendir a falta de tres jornades. El seu màxim golejador en la fase d’ascens va ser el nostre davanter, Francesc, amb 5 dianes.

ÚLTIM ENFRONTAMENT

Aquest dos clubs mai s’han enfrontat i es la primera vegada que es voran les cares. Dos ciutats que han gaudit de les grans categories del futbol espanyol i que volen tornar a eixe lloc on no deurien de haver eixit.

Aquest diumenge, a les 17h en el Guillermo Olagüe, necessitem l’ajuda de tots i totes per a poder traure el partit endavant. És podrà vore un gran partit entre els dos primers classificats de la lliga.

El partit també es podrà seguir per Telesafor. 

VOS ESPEREM!

About The Author