El CF Gandia despedeix la lliga regular en el Guillermo Olagüe amb victoria davant el CD Denia (2-0)

Últim partit de lliga a casa i penúltim partit de lliga abans de visitar Benidorm. L’equip rebia a un històric del futbol valencià, el CD Dènia.

El partit començava amb tanteig per part dels dos equips. El CD Dènia portava el ritme del baló, però sense perill per a la meta defesa per Puig.

A partir del minut vint, els nostres jugadors van començar a entrar en ritme de joc. En el 30, Siscar provava per primera vegada al meta alicantí.

Tres minuts més tard, després d’una bona acció d’Álvaro per banda esquerra, feia un pase de la mort per a que Ximo enviara el baló al fons de la porteria.

El segon no va tardar en arribar. Gorxa, des de fora de l’àrea, posava el baló en l’escaire del CD Dènia. Un autèntic golàs, algo al que ens te acostumats el de Daimús. Així s’arribava al descans.

La segona part començava amb una ocasió clara per a Guerrero, que enviava el baló al pal.

L’encontre va entrar en una dinàmica on era d’anada i tornada. El CD Dènia buscava retallar distància i deixava molts espais en defensa, on els nostres no van saber sentenciar el partit.

Tres punts més per als nostres que continuen amb les bones sensacions per a arribar de la millor forma possible al play-off. El proper cap de setmana visitem Benidorm per a jugar l’últim partit de lliga