EL CF GANDIA ES POSA LIDER GUANYANT AL UE TAVERNES (1-2)

Jornada important per a mesurar el nivell d’aquest equip. Jornada de “playoff” en Tavernes. El nostre equip visitaba el camp del líder de la categoria.

Un Tavernes ja assegut en Preferent i uns dels “cocos” del grup, va començar l’encontre amb molta intensitat, la mateixa que els xics d’Adrián Ferrandis. Un inici d’encontre amb molta tensió, però sense perill per als porters.

Al minut 30, Francesc ficava el 0 a 1, però el linier va anul·lar la jugada per fora de joc. Set minuts més tard, aconseguia avançar als nostres. Francesc es trobava un baló tras un rebuig i no fallava el mà a mà.

Abans del descans i de nou tras una gran jugada de Francesc, el baló arribava al segon pal on esperava Álvaro per a col·locar el segon de la vesprada.

Un 0 a 2 al descans en casa del líder, les coses pintaven molt bé per als nostres xics.

En la segon part, els locals van buscar amb més ganes la porteria de Pablo, però els nostres tenien les més clares. De nou, Francesc, feia un gol en fora de joc.

Al minut 65, el Tavernes feia el seu primer gol. Una falta on ningú la toca i pasa per davant de Pablo que no pot aconseguir atrapar. El líder es posava a un gol de poder empatar el partit.

Arrel d’aquest gol, l’encontre va entrar en una dinàmica molt més anàrquica. On els locals buscaven empatar i on el CF Gandia volia augmentar la distància.

En una jugada on el porter puja, Maik va poder col·locar el tercer en el marcador, però la rapidesa del meta rival ho va impedir.

Al final, tres punts importants per al devenir del nostre equip que el posa lider empatats a punts amb el CD Jávea. Pròxim partit al Guilermo Olagüe front a l’Ontinyent 1931.