EL CF Gandia estrena el 2022 en el Guillermo Olagüe ante el R. Benidorm (DOM 9 – 17.00h)

Tornem a vestir de gala el Guillermo Olagüe en una nova jornada de lliga. Des del 28 de novembre que no jugàvem de locals i volem repetir el mateix resultat d’aquella vesprada contra l’Ontinyent 1931.

Aquesta setmana ve a casa el Racing Benidorm, setè classificat a la lliga, equip que està a deu punts nostres, però també a deu del descens.

L’equip alacantí ha conseguit guanyar en sa casa a l’UE Tavernes de la Valldigna i al CD Jávea, a més de  plantar cara en “El Clariano” a l’Ontinyent 1931.

Als benidormers els costa fer gol, de fet són el segon equip que menys fan de la lliga, però també encaixen molts poquets en contra. En aquesta estadística están per darrere del nostre equip i del Tavernes. Pel que s’haurà d’intentar no encaixar primer en contra.

*Últim encontre*

L’any passat els dos equips es van vore les cares a la lliga. Van ser dos grans partits, amb molts gols i amb uns minuts finals taquicàrdics.

Al Guillermo Olagüe es va viure un encontre on els nostres es van avançar per 2 a 0. En la primera part Ximo i en la segona Cortell deixaven als nostres a res de aconseguir els tres punts, però els últims deu minuts van ser de l’equip visitant. En el minut 80, retallaria diferències i en el 83, conseguiría l’empat definitiu.

Esperem enguany, amb l’ajuda de l’afició, aconseguir el tres punts, per a tancar una primera volta molt bona de l’equip. Vos esperem!