El CF Gandia recibe al UE Tavernes en el Guillermo Olagüe. (Dom 10 – 17.00h)

Després del gran partit en La Nucia, l’equip torna a casa a jugar. Aquesta vegada en un derbi comarcal front a l’UE Tavernes de la Valldigna.

L’equip valler després de encadenar mals resultats, arriba a l’encontre després de dues victòries consecutives en els últims partits. Sis punts importants per a les aspiracions del Tavernes.

Aquests sis punts els han aconseguit front a rivals directes en busca de la promoció com son l’Ontinyent 1931 i el CD Jávea. Al segon classificat li va guanyar en casa pel que no serà un partit fàcil.

*Partit primera volta*

En el Municipal de Tavernes, l’equip va sumar tres punts importantíssims. La primera part va ser per a emmarcat. Els dos gols van arribar en el 36 i en el 43. En el segon temps els d’Adrian Ferrandis van saber mantindre el resultat a pesar del gol dels locals.

En “La Nostra Copa” també ens vam enfrontar. Els vallers van aconseguir la victòria al remontar un gol de Mauro al minut 8.

El Tavernes ja sap el que és guanyar a l’Olagüe, pel que serà un partit complicat per als nostres xics. Esperem una gran entrada dels aficionats per a recolzar a l’equip.

About The Author