El CF Gandia se clasifica en los penaltis para los 1/16 de final en Pedreguer (1-1)

Nova eliminatòria de La Nostra Copa per al nostre equip. Viatjàvem a Pedreguer per a enfrontar-nos a l’equip de La Marina.

El conjunt alicantí ja sabia el que era guanyar als nostres i no anava a ser un partit fàcil.

L’encontre començava bé per als nostres interessos. Les ocasions venien per part nostra. En la primera mig hora, quasi van marcar Pedro, Francesc i Ximo.

Els últims quinze minuts de primer temps es va baixar el ritme i no arribaven ocasions per a cap equip.

La segona part semblava que agafava el ritme dels últims instants de primer temps. Excepte un gol anul·lat a Francesc, poc es va vore fins al minut 70.

Al 72, els locals feien el primer de la vesprada. Una mala decisió de la defensa el van aprofitar per a obrir el marcador.

No vam tardar en reaccionar. Francesc la tornava a tindre després d’una gran centrada de Nico. El porter alicantí l’aturava.

Cinc minuts més tard, una falta al borde de l’àrea, l’enviava Nico al fons de la xarxa del CE Pedreguer.

Al final de l’encontre Pere Marco quasi feia el segon, però l’àrbitre pita falta abans al porter.

Amb el final de l’encontre, s’arribava a la tanda de penals. Ací Puig seria el protagonista. Aturava un penal i endivinava la resta que els jugadors locals li llançaren. A més, de que Guerrero, Mauro, Brines i Álvaro no van errar el seu penal.

Esperem pròxim rival per a La Nostra Copa. I el diumenge a les 17h esperem al CD Calpe al Guillermo Olagüe.