El CF Gandia suma la décima victoria ante el Muro CF (2-1)

La lliga tornava al Guillermo Olagüe. Aquesta vegada l’equip rebia al Muro CF, novè classificat. Els d’Adrian buscaven la victòria número deu consecutiva.

I aixina van eixir. Amb moltes ganes d’aconseguirla. Els primers 45 minuts van ser d’un gran poder blanc-i-blau. L’equip creava i disposava de nombroses ocasions per a obrir el marcador.

En el 18, arribava el primer gol de la vesprada. Álvaro agafava la pilota des del vèrtex de l’àrea i la ficava a l’escaire més allunyat del meta murero. El màxim golejador de l’equip tornava a la senda del gol.

Dos minuts més tard, anul·laven un gol a Guerrero per fora de joc. No era l’única clara per als nostres, van continuar atacant la meta visitant. Tant és així, que als minut 35, Salva Martí posava el segon.

Una gran jugada per banda on trencava cap a dins, típica del jugador de Ròtova, deixava arrere al seu defensor i col·locava el baló al pal curt del Muro.

Amb aquest resultat s’arribava al descans

El segon temps semblava que el Muro volia un poc l’iniciativa i va eixir en busca de retallar distàncies. Pablo Coronado no va patir molt, però l’equip no acabava de tancar el partit.

Les ocasions arribaven gràcies a les contres, molt ben portades pels jugadors de dalt. Unes vegades el fora de joc i unes altres les males decisions, no s’aconseguia el tercer i definitiu gol.

A falta de cinc minuts, el Muro CF retallava diferències en el marcador, encara que no serviria per a molt.

Cau la dècima victòria consecutiva i amb els resultats que s’han donat, l’equip manté els set punts de diferència amb els perseguidors. Pròxima setmana, tornem a casa a jugar “La Nostra Copa” front al Tavernes.

About The Author