El CF Gandia tancarà la jornada 29 davant el CD Denia (Dom 8 – 19.30h)

Últim partit de la temporada al Guillermo Olagüe. L’equip que ens visita es el CD Dènia, el huitè classificat de la lliga.

El conjunt de la Marina Alta no arriba amb bons resultats. Després d’haver estat clavat en llocs per a lluitar la promoció, porta huit partits on sols ha aconseguit sumar quatre punts, guanyant-li a l’últim classificat i empatant front al Xàbia.

Els dos equips arriben amb tot decidit, però no els nostres jugadors no han de baixar els braços i continuar amb la bona dinàmica de victòries i seguir treballant per a arribar en les millors condicions al play-off.

Partit primera volta

Una vesprada de desembre, el CF Gandia visitaba el Diego Mena de Dènia.

El partit va començar molt bé per als nostres interessos. Álvaro feia el primer, i únic, gol de la vesprada abans del quart d’hora d’encontre.

Vam dominar a la perfecció el partit i pràcticament l’equip local no va arribar a la meta defesa per Pablo. Va poder acabar amb un avantatge més gran, però els davanters no van estar encertats de cara a la portería local.

Aquest diumenge, a partir de les 19:30h podrem gaudir de l’últim encontre de la lliga al Guillermo Olagüe. Abans d’aquest partit, el nostre juvenil juga a les 17h front a l’Alfàs del Pi.

About The Author