El CF Gandia vuelve a la senda de la victoria en Algemesí (1-2)

Viatjàvem a la Ribera Baixa per a afrontar el partit front a l’últim classificat, el Racing Algemesí. L’equip arribava després de no aconseguir tres punts en els últims dos partits i amb eixes ganes, va eixir al terreny de joc.

Va començar dominant, però sense arribar ocasions de gol. Fins el minut vint, cap equip havia arribat a área adversaria, però els nostres portaven tot el pes del partit.

Al 26, i després de dos grans parades de Pablo, un xut de Mauro, quedava mort en l’àrea menuda del Racing Algemesí, i Francesc no fallava. El davanter enviava la pilota al fons de la xarxa.

Arrel del gol, i després d’un gran xut de Mauro, l’equip local va dominar els últims minuts de primer temps. En alguna contra i a baló parat, arribaren les seues ocasions.

La segona part va començar molt millor que el final de la primera. Les ocasions arribaven, però faltava el gol.

L’equip no finalitzava bé les seues oportunitats. Gorxa, Mauro, Guerrero i Pedro van tindre les més clares en el segon temps.

A falta de tres minuts per al final de l’encontre, una contra que iniciava Ximo, llançava el baló per a Guerrero, que davant del porter, cedia per a Pere Marco per a que enviara el baló dins de la porteria. El juvenil gandià, pareixia que finiquitava l’encontre.

En el temps afegit, el Racing Algemesí retallaria diferències amb un gol de rebot on Pablo Coronado no podia arribar.

Tres punts importants en el día del nostre aniversari per a poder continuar en la primera posició de la classificació.

About The Author