Grup competit per a tornar a somiar. El CF Gandia competirá en el grup IV.

Ja tenim el grup en el que el CF Gandia jugara aquesta temporada. Aquest any l’equip de Lauro jugara a el quart grup de la Preferent Valenciana. Enguany s’enfrontaran a quatre equips que han aconseguit l’ascens des de Primera Regional. El Racing d’Algemesí des del grup sissé, CD Contestano i Ontinyent 1931 CF, des del grup huitè i el CE La Font d’En Carròs des del grup on jugaven els equips saforencs, el seté. Els “cabuts” van conseguir pujar gràcies a una gran remuntada en la fase d’ascens. Un dels forts del grup d’enguany es l’Ontinyent, equip refundat i fet per a tornar on mereix estar el club de “El Clariano”. 

Altres equips nous als que s’enfrontara, respecte a l’any passat, és el Muro CF, un altre del equips a tindre en compte. Els de “La Llometa” son un dels equips que buscaven l’ascens la pasada temporada a Tercera División i enguany, també ho buscaran. Es van quedar a tan solo tres punts de poder fer PlayOffs. Altre equip que ve també de la mateixa lliga, es el SD Sueca. Els suecans acabaren cinquens en el Grup 4. Un poc més avall que aquest dos equips, va acabar L’Olleria CF. El conjunt de la Vall d’Albaida va quedar en seté lloc. Els tres clubs lluitaran amb tot i per tot, per tal d’aconseguir l’objectiu de l’ascens.

Per altra banda, el CF Gandia es tornara a veure les cares amb els equips de la Marina alta com el CD Denia, CD Jávea, CE Pedreguer i el CF Calp. Clubs que lluiten fins l’ultim segons tots els partits i que la temporada pasada, tots van fer grans encontres front al CF Gandia. 

Altres equips que tornaran a visitar el Guillermo Olagüe son els de la Marina Baixa. Els dos de Benidorm, FC Atlético Benidorm i Racing CF Benidorm, i el CF La Nucia “B”. Tres equips amb molt de futbol i que van demostrar estar capacitats per a poder mantindre la categoria i fins i tot lluitar per poder jugar la promoció. 

Per últim, cal parlar de la UE Tavernes de la Valldigna, conjunt que ha lluitat aquestes dos últimes temporades per pujar a Tercera Divisió, però que no ho ha aconseguit. Es un club que tornara a buscar l’ascens i que posara les coses molt dificils, tant en sa casa, com en els partits fora del Camp Municipal de Tavernes.

Aquest any grans clubs tornaran a visitar la casa blanc i blava. Aquest es un grup per a poder gaudir del futbol i vore grans partits tots els caps de setmana. Esperem gaudir i que els xics de Lauro ens porten fins a una nova categoria el proper any.

About The Author