DERROTA EN EL MUNICIPAL DE LA PLANA (2-0)

Jornada amb derbi de La Safor. Els xics de Lauro Techeira visitaven “La Plana” de La Font. L’equip local, amb un sol punt, necessitava puntuar per poder eixir dels llocs de baix de la classificació.

El partit començava sense un clar dominador. Els dos equips tenien les seues oportunitats, però sense ocasionar gran perill.

En una gran jugada col·lectiva, Mauro reclamava que el baló havia entrat, però els àrbitres de l’encontre no ho veien així.

Tras la pausa d’hidratació el CE La Font va agafar més ritme i començava a crear perill a la porta de Pablo. A falta d’un minut per a finalitzar el primer temps, el CE La Font, després de rebotar la pilota en un defensa gandiense, feia el primer gol de la vesprada.

La segon part no seria millor per als interessos del CF Gandia.L’equip no arribava a connectar jugades de perill i poc a poc anava acabant-se el temps. Més cap al final de l’encontre arribaren les ocasions, més per ímpetu i cor que per fútbol, a més de que el CE La Font jugava amb un home menys.

En el 83 el CE La Font aconseguia el segon gol amb una gran finalització fora dels dominis de Pablo Coronado.

Derrota dura en La Font dels xics de Lauro, ara a preparar el pròxim partit i ajustar allò que no ha eixit bé.

About The Author