EL CF GANDIA BUSCARÁ LOS 3 PUNTOS ANTE EL SD SUECA (DOM 7-11/11.45h)

Nova jornada per als xics de Adrián Ferrandis. El diumenge s’enfrontaran a la SD Sueca, el sèptim classificat, un lloc per darrere dels gandians. L’equip suecà està a tan sol un punt dels de la Safor.

Els de la Ribera Baixa portem tres jornades puntuant front als grans equips de la lliga. Ha empatat en els camps del Tavernes i del Xàbia, els dos primers i ha guanyat al Ontinyent 1931, tercer classificat. 

L’equip entrenat per Edu Palomares va començar mal  la lliga, però des de la quinta jornada no sap el que es perdre. La dinàmica es molt bona i voldran mantenir-la front al CF Gandia.

Per altra banda, els blanc-i-blaus volen tornar a sumar de tres. L’equip durant la setmana ha treballat molt bé i amb moltes ganes pe afrontar aquest gran partit a Sueca.

El técnic Adrián Ferrandis va valorar el SD Sueca con un equip en un alta intensitat defensiva , en linees molt juntes que no posará les coses fàcils als blanc-i-blaus. Sense cap dubte el técnic valora el gran nivel que está mostrant la plantilla entrenament a entrenament.

El conjunt de La Safor recupera per al partit del proper diumenge als absents en l’última convocatoria com Benji i Francesc.

ÚLTIM ENFRONTAMENT

En la temporada 2013/2014 els dos clubs es veien les cares per última vegada fins a aquest any.

Aquella vegada, al Camp de l’Infantil, els locals van aconseguir els tres punts guanyant el partit per 2 a 1.

Aquesta vegada el CF Gandia no vol repetir aquell resultat i vol els tres punts que el torne a posar en la part alta de la tabla.

Diumenge a les 11:45h es vora un gran partit a Sueca.

About The Author