El CF Gandia buscará una nueva victoria en el Guillermo Olagüe ante Olleria CF (6.03 – 17.00h)

Torna la lliga al Guillermo Olagüe. Després de jugar en Algemesí, i tornar a aconseguir els tres punts, els nostres jugadors reben al vuitè classificat, l’Olleria CF.

El conjunt de la Vall d’Albaida, arriba a l’encontre en una dinàmica més roin que en la del partit de la primera volta. Si que es de veres que han aconseguit els mateixos punts, però en la segona volta, de sis partits han guanyat dos i perdut quatre.

Aquestes quatre derrotes, han sigut per la mínima i, les dos últimes, front a l’Ontinyent 1931 i el CD Jávea, en els últims minuts d’encontre. A més, li van guanyar per 2 a 0 a la UE Tavernes, després de que guanyara en el Guillermo Olagüe en el partit de “La Nostra Copa”.

ÚLTIM ENCONTRE

En la Solana, el camp de l’Olleria, el CF Gandia va eixir sense cap punt en el primer encontre.

Els xics d’Adrian Ferrandis van buscar aconseguir la victòria, però no van poder ni amb l’empat. El partit va acabar 1 a 0 per als de la Vall d’Albaida, encara que ens vam merèixer més.

L’equip va jugar molt millor que el ollerians, però el baló no va voler entrar. Els locals es van avançar al minut 40 amb gol de Christian Escrivà i des d’aquell moment, no es va moure el marcador. Tot i que vam jugar amb un home més trenta minuts.

Aquesta vegada serà molt diferent a aquella vesprada d’octubre. Esperem un gran ambient al Guillermo Olagüe. Aquestes cinc finals que queden al nostre camp, volem fer sentir als jugadors, que tenim un home més. Vos esperem a partir de les 17h del diumenge.