EL CF Gandia cae con orgullo en los dieciseisavos de final de La Nostra Copa ante el UE Tavernes (1-2)

El Guillermo Olagüe rebia, per primera vegada, el nou torneig creat per la Federació. “La Nostra Copa” feia aparició en Gandia. L’equip que visitaba l’Olagüe era el Tavernes de la Valldigna.

El partit començava amb un poc de tanteig entre els dos equips. Encara que als 8 minuts, una falta dins l’àrea a Mauro, l’àrbitre assenyalava penal a favor.

El davanter de Gandia no fallava, posava el baló lluny del meta valler. Primer gol de la vesprada.

L’empat no tardava en arribar. Després de una mala eixida de baló, es quedava en els peus del davanter visitant, que no fallava a porta buida.

Després de l’empat, la UE Tavernes va començar a dominar per complet el partit. Les ocasions no paraven d’arribar i gràcies a Pablo Coronado, el marcador no es va moure en la resta dels primers quaranta cinc minuts.

La segon part començava molt mal per als nostres interessos. Oscar Bertó abandonava l’encontre després de rebre la segon tarjeta groga.

Amb un menys al camp, els nostres van tirar d’orgull i van aguantar al Tavernes. El partit va frenar el ritme del primer temps i es van veure menys ocasions.

A falta de deu minuts per al final, en una falta lateral, el Tavernes de la Valldigna posava el seu segon gol de la vesprada i es posava per davant en el marcador.

Els últims minuts d’encontre van ser d’infart. Els nostres van buscar l’empat i les ocasions van arribar, però aquesta vegada el baló no va voler entrar.

Ens quedem fora de “La Nostra Copa”, però a partir de demà, tota la concentració en la lliga. El proper cap de setmana viatgem a Benidorm.