El CF Gandia derrota por 1-0 al CF Cullera y se alza con el Trofeo Ciudad de Gandia

Últim partit de preparació abans de començar la lliga el proper diumenge. Els de Lauro Techeira s’enfrontaven al Club de Futbol Cullera.

Els de Lauro començaren molt forts i van tindre tres ocasions. En els primers vint-i-cinc minuts es van poder col·locar 3 a 0, però un fora de joc i la mala sort no van poder posar el primer gol.

La primera part va finalitzar sense cap gol local, però amb molt bones sensacions tant en atac com en defensa.

Em segons temps començava amb gol per als del Olagüe. Una pilota que clava Mauro per a Francesc, no aconsegueix aturar el meta visitant i fica l’1 a 0.

En aquest moment començaren els canvis i el ritme de partit va baixar. Les intentones gandienses no paraven, però tornava a faltar el gol.

S’arriba al final de l’encontre. Un gran partit per part local. Finalitza la pretemporada i aquest diumenge ja tindrà lloc el primer encontre de temporada. Calp ens espera i volem els tres punts.