El CF Gandia gana al CF Benidorm en el Municipal Guillermo Amor (1-3)

Última jornada lliguera. L’equip viatjava a Benidorm per a jugar front al Racing Benidorm, el sisè classificat.

L’equip benidormer, que ha estat clavat en la lluita per la promoció, s’ha vist superat per altres equips al no guanyar en les últimes quatre jornades.

Amb un calor intens, començava el partit. A l’equip li va costar entrar en el partit, però en el minut 17, després d’una recuperació en l’eixida del baló, Saugar deixava a Salva davant del porter. El de Ròtova, amb una vaselina, ficava el primer del matí.

Tres minuts més tard arribava el segon. Una treta de córner de Siscar, anava al cap de Salva que rematava sol. Segon del matí per a Salva.

Fins al minut 40, on arribava el tercer, el partit va pesar per la calor. El 0 a 3 aplegava després d’una gran jugada de Siscar on deixava a Ximo, a plaer, ampliar el marcador.

El segon temps, amb el resultat tant abultat, va baixar el ritme. Els canvis i el calor va afectar al jugadors, no sols als nostres.

En el 63, després d’una internada de l’equip local, Saugar feia penal. El mateix jugador que provocava la falta, retallava diferències.

D’ací al final del partit no va passar molt més sobre el verd. Els dos equips van realitzar tots els canvis i el ritme no augmentava.

Acabem la temporada amb tres punts més. Una lliga de 68 punts, 21 victòries, 5 empats i 4 derrotes. El dilluns sabrem quin és l’equip que ens tocarà en la primera eliminatòria de promoció.