El CF Gandía goleja al CD Javea (6-0)

Després d’aconseguir el títol de lliga en El Clariano, els nostres jugadors tornaven a casa per a gaudir d’una bona vesprada de futbol.

L’encontre començava amb el “pasillo” del nostre equip als equips de l’acadèmia campions en les últimes setmanes, a més, el CD Jávea també el feia al primer equip.

El partit no podia començar millor. Una gran oportunitat d’Álvaro que treia el porter amb els peus. Cinc minuts més tard, arribaria el primer, obra de Ximo. Un xut des de fora de l’àrea feia impossible l’estirada del porter.

L’equip no feia bo el resultat. No parava d’atacar i així va arribar un altre gol de Bertó, que el linier va anul·lar per fora de joc.

A partir de la mig hora el ritme va baixar un poc i així es va arribar al descans. L’equip es mereixia algun que altre gol més, però no van arribar.

Quan si arribarien, seria en la segona part. L’equip va estar més encertat i va fer cinc gols més.

Als tres minuts de començar el segon temps arribaria el gol de Francesc. Una gran jugada de Siscar cedia a plaer al davanter per a que sols tinguera que espitjar el baló.

El nou extrem de l’equip va entrar amb ganes. Carles Siscar va fer els dos següents gols de la vesprada. El primer després de agafar el rebuig d’un xut de Francesc i el segon després d’una gran jugada de Maik on Guerrero feia un amague i deixava sol davant del porter a Siscar que definia a plaer.

Després del quart arribarien dos més. Álvaro amb una gran tisora feia el quint. I per últim, Ximo definia a la perfecció amb una vaselina per al fer el sisè.

Gran partit per a celebrar el títol de lliga i per a preparar el play-off d’ascens. El proper partit serà en casa front al CD Dénia.

About The Author