EL CF GANDIA RECIBE AL CF LA NUCIA ‘B’ EN EL GUILLERMO OLAGÜE

Jornada important per a les aspiracions del nostre equip. Els xics d’Adrián s’enfronten al CF La Nucia B, conjunt que està a tan sols cinc punts dels nostres.

Els nucieros són un conjunt prou dinàmic i amb molta joventut. És un equip que ha empatat contra el Racing d’Algemesí, últim classificat i contra el Tavernes, Denia i Jávea, els tres primers de la classificació, juntament amb el CF Gandia.

Aquest filial l’any passat ja va demostrar del que era capaç de fer. Jugadors amb moltíssima qualitat que deuen estar clavats dins del partit per a poder traure algo positiu.

Els nostre equip arriba amb una gran confiança pel darrer partit a Sueca, on es va vore un gran CF Gandia i es van poder aconseguir quatre gols fora de casa.

Adrián Ferrandiz va valorar el partit per als microfons de CFG com un partit més dificil del habitual : ” La Nucia és un equip atrevit que te bon tracte de baló i que no l’importa , l’intercanvi de colps amb el rival. D’altra banda David Saugar, valorava l’estat animic de l’equip: “Estem molt motivat i amb ganes de seguir la dinamica de 3 punts davant la nostra afició

ÚLTIM ENCONTRE

L’any passat vam poder gaudir d’un CF Gandia contra el CF La Nucia B.

El Guillermo Olagüe va rebre al filial a l’inici de la segona volta. És va vore un gran partit per part dels dos equips on els tres punts se’ls enportaren els locals.

Ens van adelantar gràcies a un gol en el minut 4, però Salva Martí va posar l’empat tan sols dos minuts després. Prop de la fi de l’encontre, fruit del gran joc de l’equip, Gorxa va ficar el 2 a 1 final.

Ens espera un gran partit al Guillermo Olagüe el diumenge a partir de les 17h, fem una crida a tota l’afició blanc-i-blava per a que vinga a l’estadi. El partit es podrà vore per Telesafor.