El CF Gandia recibe al SD Sueca en el Guillermo Olagüe tras el parón (DOM 27 – 17:00)

Després de la setmana fallera, torna el futbol al Guillermo Olagüe. Torna la lliga.

Aquesta vegada toca rebre a la SD Sueca, setè classificat al grup. Amb 36 punts, està a quatre punts del tercer classificat i a nou punts de la segona plaça que ocupa l’Ontinyent 1931.

Els suecans abans de falles, havien aconseguit empatar a un front al CD Jávea i la setmana d’abans, guanyar al Clariano per  0 a 1. Abans d’enfrontar-se als de la Vall d’Albaida, també van empatar front a la UE Tavernes. Tres grans resultats en els últims encontres.

*Partit primera volta*

El partit en la capital de la Ribera Baixa va ser un punt d’inflexió per al nostre equip. Arribava després de perdre front a l’Olleria i empatar en el Guillermo Olagüe front al Contestano, però es va refer amb un gran partit al Camp de l’Infantil.

El marcador es va obrir per als suecans als huit minuts, però Álvaro, per partida doble, i Nico, capgiraven el marcador en deu minuts. En els instants finals de partit, Mauro Melo aconseguia arredonir un gran encontre dels nostres.

A partir d’aquest partit, els nostres van aconseguir deu victòries consecutives que l’han col·locat al capdavant de la classificació.

Esperem un gran ambient a l’estadi per a ajudar en aquests últims partits de lliga a l’equip i poder aconseguir el més prompte possible el primer objectiu. El partit es podrà seguir per les càmeres de Telesafor.

About The Author