El CF Gandia recibe en el derbi al CE La Font (17.00h – Guillermo OLAGÜE)

Nova jornada, nou derbi comarcal. Aquesta vegada rebem al CE La Font d’Encarros al Guillermo Olagüe. L’equip entrenat per Alberto Gregori arriba a l’encontre amb 22 punts, que els situa dotzè classificats.

Els fonteros, en l’inici de la segona volta, ha començat molt millor que en la primera. Menys la derrota en Ontinyent, els altres tres partits de segona volta, ha conseguit puntuar. Va guanyar en La Nucia, va empatar al Tavernes i al Jávea en La Font.

En la primera volta l’equip de Gregori va demostrar les seues armes i ja van aconseguir el tres punts front als nostres.

*Últim enfrontament*

A més del partit de la primera volta, on els fonteros van guanyar, l’últim encontre entre els dos equips en el Guillermo Olagüe va ser en la temporada 2019/2020.

En aquell any, on vam pujar a Preferent, el partit front al CE La Font d’Encarros va ser l’últim de la temporada,  després d’aquell encontre tot és va parar per la Covid-19. El resultat va ser de 2 a 1 per als nostres.

Aquest dissabte serà un gran partit, com tots els derbis de la Comarca. Vos esperem a partir de les 17h al Guillermo Olagüe.

About The Author