El CF Gandia rep al UD Castellonense en una eliminatòria d’alta tensió (D – 29.05 / 18.00h)

Arriba al Guillermo Olagüe el play-off. Arriba la tornada de les semifinals. L’equip rep a l’UD Castellonense amb un resultat advers.

El partit del diumenge espera ser un encontre a vida o mort. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà al que pase del Bunyol-Vall d’Uixó.

El partit d’anada va estar controlat, menys a l’inici on van eixir els nervis, pel nostre conjunt. La primera part, va tindre com a ocasió més clara un xut de falta de Mallol i al l’última jugada del primer temps, un baló alt de Ximo. Cata poques intervencions va tindre que fer.

La reanudació va començar mal per als nostres. Només començar van encaixar un gol en fora de joc clar i en la protesta, Siscar va acabar expulsat.

Això no va ser res dolent per als xics d’Adrián Ferrandis, que van continuar dominant, però sense encert de cara a porteria.

L’equip arriba a l’encontre amb les dos baixes per expulsió de Siscar i Brines, que poden ser més que sensibles.

Això ho suplirà l’ambient que es pot crear a l’estadi. Esteu més que convidats per a gaudir d’una vesprada de futbol, on el marcador començarà a ser favorable al vore l’estadi plè.

About The Author