EL CF GANDIA SE CITA CON LA HISTORIA EN QUART DE POBLET

Les ganes d’arribar a aquest moment, eren de tots. El camí ha sigut llarg i dur, però l’equip a arribat a Quart, on el dissabte a les 19:30h, es disputarà la final per pujar a Tercera RFEF.

El Bunyol es el conjunt que ha arribat per a enfrontar-se a nosaltres. L’equip bunyolenc arriba a l’encontre després de superar en l’anterior eliminatòria al campió del Grup I, la Vall d’Uixó.

El CD Bunyol va quedar segon a la seua lliga, per darrere del Patacona CF. L’equip va aconseguir guanyar 22 partits, tres empats i cinc derrotes. Es un equip molt bó defensivament, tan sols ha encaixat 13 gols en contra en 30 partits jugats.

Les contres bunyolenques solen ser letals. Dalt, amb 11 gols, el seu màxim golejador es Jordi Sánchez, però molt propet està Óscar Pozo, davanter al que més busquen.

Equip molt veterà i experimentat en aquests tipus de partits i que de segur volen, per fí, aconseguir pujar de categoria.

L’últim precedent entre els dos equips en una promoció, el premi va caure del nostre costat gràcies a un gol de Jesús Naveiro, esperem que aquest dissabte siga igual.

Quart ens espera! Dissabte a les 19:30h els dos conjunts votaran a la gespa del Municipal de Quart per  a guanyar i poder ascendir.