El CF Gandia suma un punto en casa ante el SD Sueca (1-1)

Després de la setmana fallera, tornava el futbol al Guillermo Olagüe. L’equip rebia a la SD Sueca, setè classificat del grup.

El partit va començar amb molta pólvora per part del nostre conjunt. Els dos bandes, Álvaro i Salva, no deixaven de guanyar l’esquena als laterals suecans, però els seus centros no arribaven a bon port.

Al minut vint, després d’un fallo defensiu, el davanter visitant es quedava davant de Puig i enviava el baló al fons de la porteria. Un gol que arribava sense haver aconseguit passat de mig camp el Sueca.

El CF Gandia es va refer i continuava amb el mateix joc que estava fent durant els primers minuts. Set minuts després del gol, Salva tenia un mà a mà que enviava al lateral de la red. La millor ocasió de la primera part. També arribaven centros sense rematadors i així s’arribava al descans.

El segon temps començava igual, o encara amb més domini local. El Sueca es tirà molt arrere i sols buscava contres on poder fer mal. En una d’aquestes, quasi feien el segon.

Això va reactivar al CF Gandia i un minut més tard, un baló es quedava a la frontal i Óscar Bertó, amb l’interior, posava la pilota en l’escaire suecà. Gol més que merescut per al d’Adrian Ferrandis.

Aquest gol no va canviar res del que estava succeint a l’Olagüe. Els visitants continuaven amb les seues contres, algunes perilloses, i el CF Gandia buscant el segon amb més ganes.

Al 75 quasi arriba amb un altre mà a mà, aquesta vegada de Francesc, però el baló acabava igual que el de Salva Martí, al lateral de la red.

Poc més va succeir al verd. Un punt per a cada equip i una jornada menys per a poder confirmar l’accés al play-off. En la pròxima jornada viatgem a la ciutat alicantina de La Nucia, per a enfrontar-nos al CF La Nucia B.

About The Author