El CF Gandia suma una nueva victoria ante Olleria CF (3-0)

Vesprada de pluja al Guillermo Olagüe. L’equip rebia a l’Olleria CF, octau en la classificació.

El partit començava prou bé per als nostres. Ben replegats, per a no patir el bon joc de l’Olleria, creaven contres amb molt de perill. Tant és així, que en les botes de Saugar i Pedro.

Més tard, en la més clara del primer temps, Guerrero enviava als núvols un bon centro de Pedro.

En els instants finals de la primera part, l’Olleria CF tindria les seues ocasions amb uns xuts des de fora de l’àrea, però sense perill per a Puig. Així s’arribava al final dels primers quaranta-cinc minuts.

La segona part no podia començar de millor manera. Al 51, una jugada individual de Saugar el deixava davant del porter i definia a la perfecció pel seu pal. 1 a 0 més que merescut.

Dos minuts més tard, i sense deixar que l’Olleria reaccionara, una gran jugada entre Salva i Pedro, acabava amb el gol d’aquest últim. Un inici imparable de l’equip que deixava a l’equip de la Vall d’Albaida molt tocat.

Després dels gols, el partit entrava en una dinàmica més tranquil·la on dominavem a la perfecció totes les facetes del joc.

L’últim gol de la vesprada el feia Salva Martí. Una gran jugada seua per banda i després d’una paret amb Pere Marco, ficava el baló al fons de la xarxa visitant.

Amb aquest gran resultat s’arribava al final de l’encontre. Una primera part ben treballada per a rematar al rival en la segona. Bones sensacions de tots els jugadors i tres punts que amplien la diferència amb el segon classificat.