EL CF GANDIA VISITA L’ALMENÀ PER A LLUITAR UN LLOC EN LA FINAL CONTRA EL UD CASTELLONENSE (SÁB 21 – 19.00H)

 La sort ha decidit que l’equip de Castelló de la Ribera siga el primer rival.

La UD Castellonense arriba al play-off com a segon classificat del grup III de la lliga À Punt Preferent, gràcies a l’últim resultat que es va donar en lliga. L’Aldaia, primer classificat, li va guanyar al Carcaixent, que era el segon, amb aquest marcador i la victòria dels d’Iñaki López, l’equip blanc-i-negre entrava en promoció.

Els de la Ribera Alta han estat disputant-se el entrar fins a l’últim partit i això pot ser un punt a favor per a ells. Han aconseguit un total de 57 punts, 16 victòries, 9 empats i 5 derrotes. Es l’equip amb menys derrotes del seu grup, a més de ser l’equip menys golejat, amb tan sols 23 dianes encaixades.

En el Poliesportiu municipal “Antonio Escuriet” tan sols ha empatat dos vegades i  perdut unes altres dos, front al líder, Aldaia, i Carcaixent, equip que ha estat a res de fer promoció. La resta de partits a casa, son victòries.

A Iñaki Rodríguez li agrada molt fer un futbol combinatiu i tindre la pilota per a poder fer arribar els gols. El màxim golejador de l’equip a sigut Marcos Campos, un habitual en la faceta golejadora i en les promocions, com també ho són els seus companys. Un equip habituat a fer play-off.

Vos esperem a tots i a totes a Castelló de la Ribera per a poder fer força a l’equip i d’aquesta manera poder anar al Guillermo Olagüe amb avantatge en l’eliminatòria.

About The Author