El regidor Miguel Ángel Picornell acompanyat pel president del CF Gandia, Jesús Sendra, han presentat aquest matí el XXXVI Trofeu Ciutat de Gandia que enfrontarà el dissabte 19 de setembre a les 21.00 hores en l’estadi Guillermo Olagüe al CF Gandia i a C.D. Olímpic de Xàtiva.

Prèviament, a les 18.30 hores serà el torn en la Col·legiata de l’ofrena de flors a la Mar de Déu i a les 19.30 hores, l’estadi Guillermo Olagüe acollirà la presentació de l’equip.

En primer lloc, Miguel Ángel Picornell l’edil va disculpar l’absència de la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant i va destacar el Trofeu Ciutat de Gandia com un dels més veterans que se celebren. “Aquesta edició és molt especial perquè el CF Gandia torna a convertir-se en el més representatiu de la ciutat després de la fusió de tres dels clubs de la ciutat. Aquest any es debuta en regional preferent però aquesta categoria ha de ser de pas perquè el CF Gandia i la ciutat mereixen una competició nacional” i ha animat l’afició a que acudisca dissabte que ve a l’estadi Guillermo Olagüe per gaudir d’una jornada de futbol.

Per la seua banda, Jesús Sendra ha recordat que la primera edició del torneig es va celebrar l’any 1974 tenint al Reial Madrid com a guanyador. Durant les gairebé quatre dècades d’història han estat molts els clubs de tot el territori nacional i de màxima categoria els que han participat en el trofeu.
Quan vam accedir a la directiva, una de les coses que teníem clares era tornar a organitzar aquest trofeu i recuperar el seu prestigi” va declarar Sendra qui ha informat que l’Olímpic de Xàtiva participarà per tercera vegada en aquest trofeu.

Pel que fa a l’esdeveniment esportiu de dissabte, Sendra ha explicat que el club posarà prop de 300 entrades a disposició el públic a un preu de cinc euros. “Volem que els partits se seguisquen realitzant a porta oberta i per això necessitem controlar l’afluència a l’estadi. Hem de ser conscients de guardar les normes i complir les peticions sanitàries estrictament. Tenim quatre partits de pretemporada molt interessants en breu i volem que els nostres seguidors puguen gaudir-los

About The Author

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acepto la Política de privacidad